Fàbriques de Mallorca (24.11.14)

El passat dilluns 24 de novembre els alumnes de tercer i quart de primària vàrem anar d’excursió a visitar diverses fàbriques de Mallorca. Entre elles:

*Galletes Queli a Inca. En arribar ens mostraren un vídeo explicatiu i seguidament ens mostraren la fàbrica, des de la producció, la cocció i l’envasat fins a l’empaquetat i posterior emmagatzematge. En sortir ens regalaren una bossa amb una assortit de productes de la casa i ens feren una foto de família.

*Tafona olis Caimari. Després anàrem cap a Caimari on visitàrem la tafona on fan l’oli. Primer vérem com uns homes amb uns vibradors tomaven les olives i les recollien i posteriorment enviaven a la fabrica on separaven l’oliva de la fulla, rentaven l’oliva, la premsaven i separaven la pasta de l’oli.

Ja que érem a Caimari visitàrem el seu museu etnològic on hi havia una barraca de carboner, un forn de calç, un forn de menjar i un aljub. Ens han mostrat com vivien els homes antigament a la muntanya.

*Desprès de dinar hem anat a la bodega Macià Batlle, on ens han mostrat el procés d’elaboració del vi i la seva conservació. Quan sortíem ens han convidat a menjar una quelita amb confitura de raïm.

Ha estat una sortida molt profitosa ja que hem après moltes coses noves a part de passar un dia molt divertit i entretingut.

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone