Dia de la Pau (30.01.15)

El dia 30 de gener es va celebrar el dia de la pau a favor de la igualtat i la no-violencia.

foto2

Els alumnes de tercer i quart d’ESO varen anar a ajudar als nins més petits de tota l’escola a pintar i fer tallers. Els altres cursos d’ESO varen ser repartits per tota primària per demostrar que poden compartir una de les imatges que més me va agradar, va ser l’il·lusió de poder ajudar. Lopinió en general d’aquesta festa és que va ser una de les millors experiències, respecte als nins i nines que varen anar amb els mes petits. Els nins de tres anys varen ser el primers en acabar i varen estar amb els majors en un lloc jugant.

Totes les classes varen fer una manualitat on varen expressar el seu desig d’un món millor sense fronteres i sense distinció. Un món que tinguí amabilitat i sense violencia. Estrenyent unes amistats o unes unions per evitar enfrontaments sense motiu.

En definitiva, va ser un dia per compartir, per ajudar i per fer servir la paraula i no les mans.Tots els alumnes varen demostrar això en aquests taller.

Aqui teniu algunes imatges del DIA DE LA PAU:

Noticia redactada i fotografiada per: Jordi Romo (4t d’ESO)

 

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone