Festa de carnestoltes a l’escola (13.02.15)

El dia 13 de febrer a partir de les 11:45  els alumnes de Sant Vicenç de Paül sortirem al carrer per  celebrar el dia de carnaval que després continuarem  amb música i ball a la pista de l’escola.

20150213_115206

Gairebé tots els alumnes ens varem disfressar, aquest any fins i tot els alumnes d’ESO vam participar en aquesta divertida festa. La majoria de disfresses eren fetes pels propis alumnes amb materials reciclats o bé reutilitzables. N’hi havia de tot tipus: emoticones, minies, cuiners, pallassos, referents a la pel·lícula de “Grease”, lleons, mags, pintors… ; tots anaven preciosos!
Els alumnes de 3er ESO ajudaren a montar el material i els de 4rt ESO varen ajudar als nins més petits de s’escoleta a donar la volta pel barri i després ajudaren a la comissió de festes a repartir un tassó de suc i  un tros de coca a cada un dels nins y professors-professores de l’escola.

Va ser molt divertit!!! Gràcies a tots i totes per participar!!!

Aquí teniu les imatges de la celebració:

Noticia redactada per: LORENA RUBÍ (4t d’ESO)

i fotografiada per: LORENA RUBÍ (4t d’ESO), MARINA RUBÍ i ALBA VERA (1r d’ESO).

 

 

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone