A la classe de tres anys, ni una llàgrima el primer dia d’escola (11.09.15)

Aquest curs el primer dia d’escola els més petits van venir molt contents, ja que venien acompanyats dels seus estimats pares i mares per conèixer als seus nous companys i descobrir totes les sorpreses de l’aula.

Com era l’inici de curs, els pares i mares es van quedar tota l’estona a la classe per poder viure en primera persona com és la vida dels seus fills i filles al nostre centre.

El segon dia d’escola, alguns dels nostres menuts es van posar una mica tristos al moment de separar-se de les seves famílies, i s’escoltaven bastants plors,… però als pocs dies ja varen descobrir que l’escola Sant Vicenç de Paul és molt divertida i cada dematí ens espera una nova sorpresa, un nou amic o amiga, una cançó o un conte per descobrir…

Així que a tots i a totes BENVINGUTS A AQUESTA NOVA AVENTURA!!

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone