Els nins i nines de 2n aprenen a “fer” de sistema solar

Les nines i els nins de segon de primària estem estudiant el sistema solar i hem fet un teatre representat com els planetes giren al voltant del sol. Però no vos creieu que ha sigut fàcil !

Primer hem cercat imatges dels planetes per veure de quin color són i poder triar el vestuari adequat. També hem comparat quins eren més grans i quins més petits per saber quantes persones posàvem a cada planeta. Després hem estudiat l’ordre dels planetes respecte el sol per a saber en quin ordre havíem d’anar. A més, el planeta Terra ha tengut molta feina perquè hem estudiat que la Terra gira també sobre ella mateixa, ja veureu quantes voltes fan. I això no es tot perquè hem estudiat la lluna, que també fa voltes a la Terra! Mare meva, quin mareig!!

A més, hem après que el sol es una estrella i com que les estrelles brillen, les persones que feien de sol havien de fer llum. I també hem sabut que a l’univers hi ha altres cossos com els meteorits, ja veureu quin paper més divertit tenen al teatre!

Moltes gràcies a les famílies perquè ens heu ajudat molt amb el material. Fins i tot hem aconseguit que saturn pogués dur un anell i que el sol pugui brillar! A més, els nins i nines han aprés a compartir i a ajudar-se uns als altres.

AQUÍ TENIU EL VÍDEO

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone