Un fantàstic hort per l’escola

Estimades famílies:

Volem compartir amb vosaltres que aquest any al centre s’ha posat en marxa un petit hort a l’edifici d’Educació Infantil. El curs actual els encarregats de treballar-hi són tots els alumnes tres, quatre i cinc anys, que ja han plantat enciams! Esperem poder menjar moltes amanides per Nadal.

Com podreu veure a les fotos hem fet molta feina, ha estat un treball preciós d’equip on han intervingut un munt de persones: mestres, mares de l’Amipa, padrins i nois i noies de 4rt d’ESO. Tots i totes hem posat la nostra saviesa i energia per fer realitat aquest projecte que ens fa tanta il.lusió. Està essent una experiència molt alegre i gratificant, ja que, a mesura que es va transformant l’entorn, els nostres cors s’obren i gaudim de la bellesa de la natura.

Els nins i nines d’infantil s’ho passen de meravella treballant la terra, com podeu comprovar observant els seus somriures; també aprenen a tenir cura des espais comunitaris i a practicar la paciència i el treball col.lectiu.

Estem feliços de comunicar-vos la realitat d’aquest somni per contribuir a crear un món millor.

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone