Sortida dels alumnes de 5è i 6è de Primària a Binifaldó

El dia 24 de novembre els alumnes de 5è i 6è de Primària vàrem anar a la Serra, concretament a Binifaldó (Escorca) per fer la volta a la Moleta de Binifaldó (uns 6 km.). Quan arribàrem, vàrem conèixer uns monitors molt simpàtics que ens acompanyaren durant tot el dia, en Toni i en Rafel. El primer que ens van ensenyar van ser les normes per respectar la natura.

Vàrem començar el recorregut visitant una casa de carboner i una sitja. Allà vam aprendre com era l’ofici de carboner, com feien el carbó… Fins i tot, vam aprendre dues cançons! Després d’haver berenat, vam conèixer un altre ofici que es feia a la Serra: el de calziner.

Ens vam trobar una estampa molt bonica, i és que durant el vespre havia nevat als puigs més alts de la Serra. Encara que passàrem una mica de fred i caminàrem molt, ens ho vàrem passar molt bé i vam conèixer com utilitzar una brúixola per orientar-nos i la vegetació de la Serra, entre moltes altres coses.

Una anècdota que volem compartir amb vosaltres és que vam trobar la televisió IB3 i ens van gravar!

Esperam que gaudiu amb els vídeos que hem penjat!

Sortida a Binifaldó (Part 1)

Sortida a Binifaldó (Part 2)

Cançó del carboner

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone