Visita a l’Ajuntament de Palma i al Parlament de les Illes Balears

Els alumnes de 5è i 6è de l’escola han tingut la sort de poder visitar dues institucions molt destacades de la ciutat de Palma: el seu Ajuntament i el Parlament de les Illes Balears.

A l’Ajuntament han observat els detalls de l’arquitectura de la seva façana i moltes obres artístiques. També, han conegut alguns dels esdeveniments històrics més importants de la ciutat. Finalment, han visitat la sala de Plens on han conegut el funcionament de les reunions que es realitzen i els serveis que controla aquesta institució.

Al Parlament, han conegut la història de l’edifici on es troba situat, han observat les diferents obres artístiques que hi ha a les sales que formen part de l’edifici, han descobert una estança increïble com és la biblioteca i, finalment, cal destacar la sala de Plens o de les Caròtides decorada per Ricardo Anckermann.

Els alumnes de 5è i 6è són uns privilegiats per haver tingut la possibilitat de visitar el mateix dia dues institucions tant importants.

A continuació, podeu veure algunes imatges de la sortida.

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone