Els jugadors del RCD Mallorca ens visiten!!

El passat dimecres 4 d’abril els alumnes del col·legi Sant Vicenç de Paül de La Soledat vam poder gaudir de la visita de tres grans jugadors del Reial Mallorca: Yuste, Tobías i Timon.

Així doncs, a les 12:30h ens vam dirigir cap a la pista, situada a l’edifici d’Educació Infantil, per a poder rebre tots junts als jugadors amb un fort aplaudiment. No obstant, vam haver d’esperar una estona ja que els jugadors acabaven l’entrenament a les 13h.

Una vegada haver arribat, es varen asseure per tal de contestar a totes les nostres preguntes. Aquestes foren diverses i tractaren sobre aspectes relacionats amb la salut i la seva vida com a esportistes d’elit. Ens va agradar molt poder fer-los preguntes ja que pareixia que estàvem a una espècie de roda de premsa.

Cap al final de la trobada, ens varen proposar fer quatre tocs de pilota amb ells i alguns alumnes es van animar, sobre tot els de primària. Va ser molt divertit!

En definitiva, ens va agradar molt que vinguessin jugadors del Mallorca a fer-nos una visita. En voler tornar, seran molt ben rebuts de nou.

Redactat pels alumnes de 2n d’ESO.

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone