TROBADA DELS ALUMNES DE 4RT ESO A SENCELLES

Dimarts passat tots els alumnes de 4rt ESO pertanyents a onze col·legis de la nostre mateixa congregació, ens desplaçarem al poble de Sencelles amb motiu d’establir amistats i relacions amb altres al·lots i al·lotes de la nostre mateixa edat a més de celebrar el final de la nostre escolarització obligatòria.

Una vegada vam arribar allà, visitarem primer la casa de la Beata Sor Francinaina.
A continuació ens dirigirem a la plaça de l’església, on vam aprofitar per berenar abans de la celebració.

Després entrarem dins l’església i donaren pas a la missa on en primer lloc, les tutores varen presentar a cada un dels seus grups. Quan acabaren es feren les ofrenes, el perdó i llegir l’Eucaristia, cada col·legi va mostrar el seu agraïment vers els professors/es i totes les persones que han passat pel seu costat durant aquests anys. Hem de dir que dos dels nostres alumnes, concretament Roberth Eduardo i Esperanza O. varen fer d’escolanets ajudant en tot moment al capellà que va oferir la missa.

A l’acabà la celebració, ens convidaren a una berenada d’una coca de patata amb un tassó de gelat casolà.

Per acabar els alumnes ens acomiadarem i ens anàrem cap als autocars que ja ens estaven esperant a la sortida del poble.

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone