Entrega de premis medi ambient i gelatada 2016

El passat dimecres tots els alumnes vam estar de celebració. Ens vam reunir tots als pati de l’escola per donar els premis de Medi Ambient, el reconeixement a l’esforç i bon comportament als alumnes de primària, i per acabar vam menjar un gelat.

Els cursos que han tingut més cura del material i del manteniment de les aules netes han estat els cursos de: 1r d’E.P, 6è d’E.P i 4rt d’ESO. Cada alumne de les classes guanyadores han obtingut un premi per haver-ho fet tant bé al llarg del curs.

D’altre banda, vàrem fer l’entrega d’una medalla a aquells alumnes que s’han esforçat molt durant tot el curs, que han estat constants amb la feina dia a dia i que, a més a més, han tingut un comportament exemplar pels companys i companyes de la seva classe i de l’escola en general.

Finalment, la jornada festiva va acabar d’una manera ben dolça i fresca: menjant un gelat!

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone