Visita sorpresa d’ex-alumnes!! :)

El passat dimecres tinguérem la visita sorpresa d’alguns ex-alumnes (Esperanza, Filippos, Fran i Giovanni) que l’any passat cursaren 4t d’ESO a la nostra escola!!! I fa unes setmanes ja vingueren n’Ana i Maritza a veuren’s!!

Fou tota una alegría veurel’s i que ens contàssin com els hi va cursant batxiller al seus nous centres escolars. Sobretot és una alegría recordar bons moments i tot el que han viscut i han aprés en aquesta escola. I el millor és el bon record que tots s’emporten d’aquesta escola i dels seus mestres i professors!

Nosaltres també ens enrecordem molt de vosaltres!!

Gràcies per recordar la nostra petita (però familiar) escola! I gràcies per visitar-nos de tant en tant! Ens posa molt contents!! Us desitjem molta sort a la vostra nova etapa!!

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone