Taller “El metabolisme urbà” a 2n, 3r i 4t ESO

La setmana passada rebèrem la visita un any més d’Arquitectives, el col·lectiu que es dedica a programes educatius en arquitectura i urbanisme.

Els cursos de 2n, 3r i 4t d’eso fèrem el taller sobre “metabolisme urbà” per veure com les ciutats funcionen i es poden estudiar i gestionar com si fóssin éssers vius.

Després de la interessant xerrada, realitzàrem un taller pràctic per, amb els productes de rebuig del nostre metabolisme urbà (es a dir, els residus) fabricar una escultura que més endavant exposarem.

El taller ens va servir per treballar aspectes relacionats amb el medi ambient, els cicles naturals (estudiats a biología i química), la sostenibilitat, l’arquitectura sostenible, les dinàmiques i límits dels ecosistemes (estudiat a biología), l’ecodisseny (estudiat a tecnología) i molts altres aspectes interessants per conèixer millor i, per tant, poder millorar la societat i les ciutats en les quals vivim.

 

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone