Visita a Raixa (3r i 4t EP)

Els nins i nines de 3r i de 4t de primària vàrem anar a Raixa dia 26 de Maig.

Raixa és una possessió situada a la Serra de Tramuntana. Data del segle XIII. Va pertànyer a moltes famílies importants, però qui feia les feien eren els amos, cuidaven la terra i criaven els animals. 

La gran reforma la va fer el Cardenal Antoni Des Puig. És una gran casa senyorial, té un jardi, en el que s’han fet vàries pel·lícules, un safreig enorme, que servia per regar totes les terres de Raixa i una tafona on feien l’oli amb les olives que recollien dels seus camps. 

Ara,també compta amb un museu que es pot visitar de manera gratuïta. 

Ens va agradar moltíssim. 

                                                                                                                                    Autors de la notícia: Zachary i Jeremy

 
ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone