Celebració de l’Enviament del Professorat de Religió de Mallorca

La Celebració de l’Enviament del Professorat de Religió que cada any prepara la Delegació d’Ensenyament va dirigida a tot el professorat de Religió, ja siguin de centres públics, privats o concertats.

Tot aquest professorat s’ha de sentir enviat per aquell que és cap i pastor de la nostra Església; en aquesta ocasió, fou presidida la celebració per Mons. Sebastià Taltavull, que dia 25 de novembre va prendre possessió com a (Bisbe de Mallorca).

Enguany, la Celebració de l’Enviament es va fer el divendres dia 1 de desembre en el Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma) i fou precedida d’una conferència formativa que dugué per títol Passat, present i futur de la classe de Religió a càrrec del capellà salesià Mn. Francesc Riu i Rovira de Villar, SDB.

L’acte començà a les 18:00, amb la conferencia, fou precedida per la celebració eucarística i finalment , compartirem un senzill refrigeri.

Els professors de religió de la nostra escola vam ser convidats i evidentment vam assistir a aquest acte!

 

 

 

 

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone