Lliurament de premis a l’esforç escolar curs 2016/17

Dijous passat, la tutora de 6è EP del curs passat, Ma.Antònia R. i la de 4t ESO, Bàrbara F. varen assistir a l’Auditòrium Illes Balears del Palau de Congressos de Palma, al lliurament  de premis  a l’esforç personal que otorga el Govern Balear als alumnes del curs 2016/17 que l’escola proposa com a mereixedor-a d’aquest premi. 

Aquest any ha sigut na  Selena Timircan Madalina d’EP i n’Eva Díaz Jofre d’ESO. 

Va ser una trobada molt bonica on centenars d’alumnes de diferents escoles de Mallorca públiques i concertades,  reberen distints premis, bé  a l’esforç personal  bé al rendiment acadèmic excel·lent. La festa va estar acompanyada de  varies actuacions musicals dels alumnes del Conservatori de Música. 

La nostra enhorabona a totes dues  i desitjar-vos que continueu amb aquestes ganes de lluitar i aconseguir els vostres objectius futurs. 

Gràcies a les famílies per donar un suport constant i ajudar en tot el possible a què les metes de les vostres filles es facin possibles.

 

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone