Taller “Construeix el teu forn solar” de la Fundació Deixalles (3r ESO)

Els alumnes de tercer d’eso treballem des de principi de curs a l’assignatura de TECNOLOGÍA els principis de la economía circular, preocupada per al malbaratament de material, la degradació ambiental i el consumisme excessiu.

Aquí us deixem un video molt interessant que us explica que és això de la ECONOMIA CIRCULAR:

Economía Circular: descubre lo que es antes de que reviente el Planeta. #EconomíaCircular

Així, el passat divendres fèrem un taller de la Fundació Deixalles (entitat que treballa amb economia circular) en el qual vàrem aprendre a fabricar un FORN SOLAR amb materials reutilitzats. Un projecte totalment respectuós amb el medi que ens mostra el camí a seguir p

er poder canviar el món per un de més sa, net, sostenible i amable 🙂

 

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone