Jornada de portes obertes. Dia 7 de març, de 17 a 19h

Dia 7 de març organitzam la jornada de portes obertes al nostre centre CC St. Vicenç de Paül, la Soledat, baix el lema “DESCOBREIX-NOS” amb la finalitat de mostrar i compartir amb les famílies la nostra manera de treballar amb els infants.

Som una escola petita, familiar i d’una sola línia (des d’Infantil fins a 4t d’ESO), que estam en un dels barris més pobres de la perifèria de Palma, la Soledat.

Apostam per la innovació pedagògica com a línia de centre, en la que els nostres alumnes són partícips del seu aprenentatge. Treballam per ambients a Infantil, grups cooperatius, tallers i projectes a totes les etapes educatives.

A més, cada any treballam a partir d’un centre d’interès, aquest curs és “EL CIRC”. Totes les activitats que realitzam al centre tenen a veure amb aquest tema.

El dia de la jornada es faran visites guiades per professors i famílies que exposaran la seva experiència amb l’escola. També, a cada aula hi haurà alumnes que explicaran el seu dia a dia, exposicions dels treballs i projecció de vídeos. Aquest dia també montam una cafeteria gratuïta per endolçar les famílies que ens venguin a descobrir i, com a novetat, el MICROTEATRE fet pels propis alumnes: els de 1r d’EP faran un espectacle de màgia a les 18’00h i els de 3r d’EP faran un “remember” sobre “Los payasos de la Tele” amb un recorregut per les seves cançons a les 18’30h.

DESCOBRIU-NOS, DESCOBREIX-NOS……LA NOSTRA ÉS LA TEVA ESCOLA!

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone