Visita a PALMAJOVE (4t ESO)

Dimarts  17 d,abril, els alummes de 4t ESO vàrem anar a visitar Palmajove, un dels centres d,informació gratuïta per a joves a Palma. Vàrem conèixer el centre, les instal·lacions, els professionals que hi treballen, el tipus  informació  què  ens poden oferir…Va ser un dia complet perque a més de quedar encantats  amb la visita informativa coincidírem amb la celebració del dia europeu de la informació juvenil i ens van convidar a llonguets, fruita, crespells…, vàrem participar d’ un  sorteig que fan i rebérem un detall per la visita. Foren molt amables i la visita va ser molt interessant. Segur que haurà sigut molt útil pels propers dubtes que puguin tenir els nostres alumnes.

 

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone