A segon d’ESO defensem l’estalvi energètic

Conscients de la importància que tots assumim el compromís de cuidar i respectar el medi ambient, el grup de 2n d’ESO hem dissenyat uns tríptics informatius amb petites accions que cada un de nosaltres pot aplicar en el seu dia a dia i així aconseguirem estalviar energia i aconseguir un desenvolupament sostenible. Els tríptics els hem penjat al mural de l’escola per tal que siguin visibles a tot l’alumnat. A més, dos dels nostres alumnes, n’Irian i na Nerea, han passat per les diferents aules per recordar als companys i companyes que cada granet d’arena conta en aquesta lluita. 

No oblideu mai que el nostre estil de vida ha d’estar sempre en harmonia amb la natura!

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone