“El món dels contes” 3r EP

La classe de 3r d’EP estam treballant un projecte sobre “El món dels contes” i ho hem enllaçat amb contes que treballen les emocions a partir d’un paisatge d’aprenentatge, que és una eina per a que els nostres alumnes s’engresquin i es motivin en el seu aprenetatge….(si teniu curiositat vos convidam a venir un dia a la nostra aula). 

 
Hem treballat diverses emocions com l’ALEGRIA, en la que vàrem fer una dinàmica molt xula, en la que els nins i nines varen ser conscients de que la felicitat va més enllà de totes les coses materials. Es va crear un jardí de l’alegria…..els alumnes varen crear un jardi de flors d’alegries. 
 
La POR, a partir d’imatges fent comparacions si veim un paisatge de dia o de nit ens inscita por o no……la por és covarda…..com podem gestionar la por. 
 
La RÀBIA, aquesta l’hem treballada a partir d’un conte “Vaya rabieta” en el que ensenyam a com poden gestionar la ràbia. També vàrem practicar diverses tècniques per gestionar-la: cançó de “La flor mágica” i postures de yoga infantil molt senzilles per relaxar-se. A continuació vos mostram unes imatges.
 
Treballar les emocions en els nostres nins i nines és imprescindible per a que creixen personalment.
 
ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone