LLUITA CONTRA ELS INCENDIS

El dia 11 de juny els alumnes de 5è i 6è de l’escola vam voler conèixer de quina manera els professionals, (IBANAT) treballen per poder aconseguir vigilar, i en cas de foc apagar-lo en les millors condicions possibles.

Són unes grans persones, molt preparades i expertes que es deixen les forces i moltes hores per preservar el medi natural i cuidar de tots nosaltres.

Ens van passar unes diapositives de tot i finalment vam tenir l’oportunitat de veure els avions i helicòpters que fan aquesta tasca.

Qui ens ho va explicar tot foren els mateixos pilots dels avions.

Volem també fer un reconeixement a un pilot molt especial ANTONIO ALFARO natural de Huelva. Una persona amable, senzilla que amb tota la paciència del món ens va explicar tot el que feia, contestant a totes quantes preguntes li vam fer.

Aquesta persona el dia següent (el dia 12) va desaparèixer quan realitzava la tasca de reconeixement encomanada. Anava amb el seu avió “Halcón Milenario“. Tots vam quedar molt afectats.

  • Des de aquestes pàgines li volem donar el nostre reconeixement i el més sincer agraïment per la labor que duia a terme dia a dia.

GRÀCIES, Antonio A. , sempre ens acordarem d’aquell dia, d’una forma molt especial!

GRÀCIES també, a tots els professionals que a costa de la seva vida , cuiden de la nostra.

ComparteixTweet about this on TwitterPrint this pageShare on FacebookEmail this to someone