Diada de decoració – temàtica CINE

Hem iniciat el curs fa una setmana, i entre tots l’hem deixada ben engalanada! La temàtica triada per aquests any ha estat EL CINEMA i així ho hem fet, hem decorat l’entrada,els passadissos, el pati i els suros amb temàtica sobre el cine. La comissió de medi ambient amb l’ajuda del professor de Plàstica d’ESO en Toni hem donat les directrius a seguir i els alumnes amb l’ajuda dels tutors i mestres han interpretat la seva visió sobre aquest tema. Aquí vos deix unes imatges perquè en vegeu el resultat.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”269″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”4″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]