Amb l’orquestra simfònica de les Illes Balears al Palau de Congresos

El passat divendres dia 5 d’octubre els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària i de 1r a 3r d’ESO de la nostra escola varen tenir el plaer de ser convidats al concert que l’orquestra simfònica de les Illes Balears va fer al Palau de Congresos. L’obra que interpretaren va ser la simfonia número 6 de Beethoven coneguda com la Pastoral. El seu director ens va fer una petita introducció per tal de que coneguessim un poc el contingut de l’obra i les normes de comportament a un concert.  La interpretació musical va anar acompanyada de dibuixos fets pels alumnes fent al·lusió a la música per tal de conectar millor amb el públic i poder seguir el fil de la interpretació. 
Tot un luxe poder assistir a concerts d’aquests tipus, segur que no serà la darrera vegada.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”270″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”4″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]