Formació i Festes

La Comissió de festes del nostre centre és l’encarregada de gestionar, organitzar, supervisar i avaluar les festes que se celebren a l’escola, en col·laboració amb l’equip directiu i amb l’AMIPA, si s’escau.

Les festes constitueixen, doncs, una oportunitat per treballar nombrosos objectius i continguts, al mateix temps que implicam a les famílies en les tasques d’organització i gestió, fent-les partícips del dia a dia al centre i motivant l’alumnat a partir d’elements lúdics i festius.

A més, a la vida contínuament ens estem formant tan en l’àmbit personal com en l’àmbit professional per tal de créixer com a persones. El fet de ser un centre compromès amb la innovació i renovació per poder oferir als alumnes tot un ventall d’estratègies d’aprenentatge, vam decidir crear aquesta comissió, amb la intenció de posar a l’abast de tots i cadascuns dels professionals de l’escola diferents activitats, tallers, cursos, seminari… d’ampliació, renovació i aprofundiment per tal d’aplicar posteriorment a les aules.

extraescolares-1

A més, apart dels aspectes curriculars que treballem diàriament a les aules també apostem per totes aquelles activitats extraescolars basades en la nostra cultura que fan que de manera transcendental treballem molts valors (solidaritat, respecte, amistat, generositat, unitat…) que ens enriqueixen.