Medi Ambient i Sortides

COMISSIÓ DE MEDI AMBIENT I SORTIDES

A la nostra escola, consideram que la conscienciació per respectar i tenir cura del medi ambient, són valors indispensables per a la societat d’avui. Així, des de la comissió de Medi Ambient i sortides pretenem treballar aquests valors de forma transversal a tots els nivells educatius, tenint en compte la implicació de tota la comunitat educativa, tant de la mà dels mestres com de les famílies.

Al llarg d’aquest curs 2016/2017, treballarem la conscienciació de la cura del medi ambient a través de visites a les aules per part de la comissió per a transmetre informació, material o propostes d’activitats per a fer els nins i nines, per tal que esdevinguin persones actives, crítiques i conscients de la importància de procedir amb aquests valors.

i-love-planet

Es treballarà a partir de diferents eixos:

  1. Estalvi d’energia i reduir envasos.
  2. El reciclatge.
  3. L’aigua, i el seu ús responsable.
  4. L’hort escolar, aprenem a tenir cura de les plantes.
  5. La implicació i formació de les famílies.
  6. Recollida de taps per a beneficis solidaris.

A més a més, procuram promoure entre l’equip docent, la programació de sortides que suposin una implicació i un aprenentatge respecte al medi ambient i la cura del nostre planeta.

A la nostra pàgina web podreu anar mirant les diferents activitats que duim a terme a través de la nostra comissió. Esperam que us agradi!